Shraks - Dé specialist in werkschoenen voor de horeca

Werken in de horeca brengt vele uitdagingen met zich mee, waaronder lange dagen, veel lopen en staan, en de constante zorg voor de veiligheid en het comfort van zowel het personeel als de gasten. Goede werkschoenen zijn daarom essentieel voor het comfort, de veiligheid en de gezondheid van horecamedewerkers. Bij Shraks begrijpen we jouw behoeften als geen ander en daarom bieden wij een assortiment werkschoenen dat speciaal is ontworpen voor de horecasector. Onze werkschoenen bieden niet alleen de nodige bescherming, maar zijn ook comfortabel en stijlvol.

Wat maakt werkschoenen geschikt voor gebruik in de horeca?

De werkschoenen die Shraks aanbiedt voor gebruik in de horecasector zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen en behoeften van horecamedewerkers. Deze werkschoenen bieden niet alleen bescherming tegen mogelijke gevaren, maar zijn ook comfortabel en bevorderlijk voor de gezondheid van de voeten, die vaak intensief worden belast in de horeca.


Onze werkschoenen voor de horeca zijn bijvoorbeeld voorzien van antislipzolen die het risico op uitglijden en vallen verminderen. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar vloeistoffen en andere materialen regelmatig op de vloer aanwezig zijn. Daarnaast zijn onze werkschoenen uitgerust met ademende materialen, waardoor de voeten droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens lange werkdagen.


Een ander belangrijk kenmerk van de werkschoenen voor de horeca die Shraks aanbiedt, is de verstevigde neus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen. Dit is bijvoorbeeld van belang bij het dragen van zware dienbladen of het verplaatsen van keukenapparatuur. 


Veiligheidsschoenen voor gebruik in de horecasector moeten voldoen aan specifieke veiligheidsnormen om de veiligheid van het personeel te waarborgen. Een veelvoorkomende veiligheidsnormering voor werkschoenen in de horeca is de S1-normering. De S1-normering omvat kenmerken zoals een verstevigde neus en antislipzolen. Deze normering biedt bescherming tegen vallende voorwerpen, wat belangrijk is in de horeca-omgeving waar er mogelijk sprake is van vallende objecten en andere gevaren.


Meer over de verschillende klassen veiligheidsschoenen lees je hier.

Shraks werkschoenen voor bedrijven in de horeca

Naast individuele horecamedewerkers die op zoek zijn naar werkschoenen, biedt Shraks ook mogelijkheden voor bedrijven in de horecasector die werkschoenen willen aanschaffen voor hun personeel. Het dragen van de juiste werkschoenen is namelijk van groot belang voor de veiligheid en gezondheid van de medewerkers, en daarom is het essentieel om te kiezen voor hoogwaardige werkschoenen.


Shraks biedt aantrekkelijke prijzen voor bedrijven die werkschoenen willen aanschaffen in grotere aantallen. Door te kiezen voor Shraks als leverancier van werkschoenen voor de organisatie, kunnen bedrijven besparen op kosten en tegelijkertijd verzekerd zijn van hoogwaardige werkschoenen die voldoen aan de geldende veiligheidseisen. Of je nu op zoek bent naar sportieve werkschoenen of juist een meer klassieke uitstraling wilt, bij Shraks vind je het allemaal.


Ben je op zoek naar hoogwaardige werkschoenen voor de horeca? Bekijk dan het assortiment van Shraks en laat je adviseren over welke werkschoenen het beste passen bij de werkzaamheden binnen jouw bedrijf. Bescherm de voeten van je medewerkers en ga voor comfort en veiligheid met Shraks!